+ Pošalji novu Temu
Stranica 1 od 2 1 2 ZadnjiZadnji
Results 1 to 20 of 30

Tema: koncert Lady Gage

puknuti ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako puknuti ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako puknuti ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako puknuti ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako puknuti ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako puknuti ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako puknuti ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako puknuti ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako puknuti ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako puknuti ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako puknuti ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako puknuti's Avatar
    Član od
    Jan 2008
    Zahvala
    315
    Primljeno 329 zahvala u 284 postova

Normalno koncert Lady Gage

Ubi me dijete od težnje da je odvedem na taj koncert , siromašan i škrt kakav i jesam ,ne da mi se pare za ulaznice .
    Ovih dana smo u grdnim pregovorima ,pa padaju uvjeti ako prođe 5.0 ..pa ako ovo-ono .
    Bojim se da je otišlo predaleko ,predaleko do te mejre da polako spremam pare za ulaznice .E sad me mori kaj ako zakasnim pa ih ne dobijem ...koliko je vjerojatno da se ulaznice razgrabe za tjedan-dva do konačne odluke tj. završetka školske godine tj. nalaženje para ?
    Kako to ide u praksi , bojim se i pitati jel ima kakav donator .Najgore kaj moram i ja a ne zanima me ta kreštalica (iako dobro pjeva) i opčeniti takva okupljanja , gužvi , kolabiracija raznih parfema itd.
    Daj bože da sva djeca ovoga svijeta imaju miran san .
    Ljudi ... donacije su sad važnije no ikad.

2. puknuti, hvala na tvom postu od seljaka:

revea (23.05.10)

The Animal bambikiller ima nevidljivu reputaciju bambikiller's Avatar
    Član od
    Dec 2007
    Zahvala
    203
    Primljeno 365 zahvala u 274 postova

Normalno Odgovor: koncert Lady Gage

za neke stvari se uvijek moze i mora naci novaca.
    mada to tvoje ucjenivanje i nije bas fora.nemoj gledati ocjene
    gledaj kako se dijete ponasa kakva je prema vama to je najvaznije.
    da samo znas koliko li sam koncerata sa mojom malom pogledao
    muzika me nije ni najmanje interesirala
    ali posto ju samu nisam htio pustiti morao sam se zrtvovati
    jedino me uvijek tjesilo sto nisam sam pravio glupu facu na koncertu jer nas ga bilo vise tata i mama
    penis bonus pax in domo

4. bambikiller, hvala na tvom postu od seljaka:

Foxy (29.07.10)

Papa Štumpf Seljober ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Seljober ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Seljober ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Seljober ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Seljober ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Seljober ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Seljober ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Seljober ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Seljober ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Seljober ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Seljober ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Seljober's Avatar
    Član od
    Jul 2007
    Zahvala
    311
    Primljeno 1,019 zahvala u 769 postova

Trenutno stanje:

PARTER : 500 kuna
    SJEDENJE 1.kategorije 550 kuna
    SJEDENJE 2.katergorije 420 kuna

SJEDENJE 3.kategorije 370 kuna - prodano
    VIP LOŽA 800 kuna - prodano

Zbog izuzetno zahtjevne produkcije u prodaji će biti samo 10 351 ulaznica.

puknuti ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako puknuti ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako puknuti ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako puknuti ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako puknuti ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako puknuti ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako puknuti ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako puknuti ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako puknuti ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako puknuti ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako puknuti ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako puknuti's Avatar
    Član od
    Jan 2008
    Zahvala
    315
    Primljeno 329 zahvala u 284 postova

I to mkoje odugovlačenje me dođe dodatnih 100 kn
    Daj bože da sva djeca ovoga svijeta imaju miran san .
    Ljudi ... donacije su sad važnije no ikad.

Sex drugs & METALL revea izgleda sam se navuko revea izgleda sam se navuko revea izgleda sam se navuko revea izgleda sam se navuko revea izgleda sam se navuko revea izgleda sam se navuko revea izgleda sam se navuko revea izgleda sam se navuko revea izgleda sam se navuko revea izgleda sam se navuko revea izgleda sam se navuko revea's Avatar
    Član od
    Mar 2010
    Zahvala
    104
    Primljeno 15 zahvala u 13 postova

Quote Napisao/la: Seljober Pogledaj Post
    Trenutno stanje:

PARTER : 500 kuna
    SJEDENJE 1.kategorije 550 kuna
    SJEDENJE 2.katergorije 420 kuna

SJEDENJE 3.kategorije 370 kuna - prodano
    VIP LOŽA 800 kuna - prodano

Zbog izuzetno zahtjevne produkcije u prodaji će biti samo 10 351 ulaznica.
    Da ne povjeruješ. Jedna Metallica traži 400kn a ova auuuuuuuuuuu majke ti mile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KCN ima nevidljivu reputaciju KCN's Avatar
    Član od
    Sep 2006
    Zahvala
    304
    Primljeno 236 zahvala u 136 postova

ne bih dala za to čudovište niti jednu lipu

Sex drugs & METALL revea izgleda sam se navuko revea izgleda sam se navuko revea izgleda sam se navuko revea izgleda sam se navuko revea izgleda sam se navuko revea izgleda sam se navuko revea izgleda sam se navuko revea izgleda sam se navuko revea izgleda sam se navuko revea izgleda sam se navuko revea izgleda sam se navuko revea's Avatar
    Član od
    Mar 2010
    Zahvala
    104

Quote Napisao/la: bambikiller Pogledaj Post
    za neke stvari se uvijek moze i mora naci novaca.
    mada to tvoje ucjenivanje i nije bas fora.nemoj gledati ocjene
    gledaj kako se dijete ponasa kakva je prema vama to je najvaznije.
    da samo znas koliko li sam koncerata sa mojom malom pogledao
    muzika me nije ni najmanje interesirala
    ali posto ju samu nisam htio pustiti morao sam se zrtvovati
    jedino me uvijek tjesilo sto nisam sam pravio glupu facu na koncertu jer nas ga bilo vise tata i mama
    Baš tako. Čovjek mora nekad i stvari koje mu nikako nisu po volji napraviti da usreći svog bližnjeg,a kako nebi kad je to tvoje dijete. No,ponekad i djeca moraju nažalost shvatiti da mama i tata nemogu ispuniti sva njihova očekivanja. Život je postao jako skup i ljudi nemaju ni za kruh a kamoli dat 1000 kuna za ulaznice za neki koncert. To s ucjenjivanjem shvaćam,nije to ništa loše jer kad nemaš, neznaš kako si djetetu reći "nemam novaca da te vodim", onda pokušaš nešto što vjeuješ da neće poći im za rukom,djeca brzo praštaju i zaboravljaju. Očajan i žalostan potez ali eto,nismo niti mi roditelji svemogući i nepogrešivi

--StarChaser-- Aki ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Aki ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Aki ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Aki ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Aki ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Aki ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Aki ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Aki ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Aki ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Aki ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Aki ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Aki's Avatar
    Član od
    Mar 2008
    Zahvala
    495
    Primljeno 105 zahvala u 84 postova

Quote Napisao/la: puknuti Pogledaj Post
    Ubi me dijete od težnje da je odvedem na taj koncert , siromašan i škrt kakav i jesam ,ne da mi se pare za ulaznice .
    Ovih dana smo u grdnim pregovorima ,pa padaju uvjeti ako prođe 5.0 ..pa ako ovo-ono .
    Bojim se da je otišlo predaleko ,predaleko do te mejre da polako spremam pare za ulaznice .E sad me mori kaj ako zakasnim pa ih ne dobijem ...koliko je vjerojatno da se ulaznice razgrabe za tjedan-dva do konačne odluke tj. završetka školske godine tj. nalaženje para ?
    Kako to ide u praksi , bojim se i pitati jel ima kakav donator .Najgore kaj moram i ja a ne zanima me ta kreštalica (iako dobro pjeva) i opčeniti takva okupljanja , gužvi , kolabiracija raznih parfema itd.
    odvešćeš je da gleda transvestita u haljinici sa mašnom od 2 metra?

Član od
    Mar 2010
    Zahvala
    104

ta gaga mi je tak odurna da boli glava,al to je moje mišljenje,nekom je vjerojatno super al meni bome nije,stoga tko voli neka izvoli,a kaj se mene tiče ako je žensko,trebam se prvo dobro napit da joj ne vidim lice pa da ju onda opalim(ako je uopće žensko)a slušat je,pravi mi pakao. METAL FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

12. revea, hvala na tvom postu od seljaka:

Aki (13.06.10)

Oranča indeed! oblak24 ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako oblak24 ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako oblak24 ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako oblak24 ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako oblak24 ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako oblak24 ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako oblak24 ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako oblak24 ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako oblak24 ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako oblak24 ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako oblak24 ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako
    Član od
    Feb 2008
    Zahvala
    191
    Primljeno 135 zahvala u 113 postova

Lady Gaga

al da me dijete toliko gnjavi, skupila bih pare za ulaznicu
    znam kak je kad nešto želiš, a nemreš to dobit jer škrt roditelj ne da! argh!

--StarChaser-- Aki ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Aki ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Aki ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Aki ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Aki ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Aki ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Aki ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Aki ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Aki ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Aki ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Aki ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Aki's Avatar
    Član od
    Mar 2008
    Zahvala
    495
    Primljeno 105 zahvala u 84 postova

Quote Napisao/la: revea Pogledaj Post
    ta gaga mi je tak odurna da boli glava,al to je moje mišljenje,nekom je vjerojatno super al meni bome nije,stoga tko voli neka izvoli,a kaj se mene tiče ako je žensko,trebam se prvo dobro napit da joj ne vidim lice pa da ju onda opalim(ako je uopće žensko)a slušat je,pravi mi pakao. METAL FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    \m/ METAL 4LIFE!!! \m/

15. Aki, hvala na tvom postu od seljaka:

revea (14.06.10)

PanonskiMornar savakovacevic ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako savakovacevic ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako savakovacevic ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako savakovacevic ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako savakovacevic ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako savakovacevic ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako savakovacevic ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako savakovacevic ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako savakovacevic ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako savakovacevic ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako savakovacevic ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako savakovacevic's Avatar
    Član od
    Mar 2008
    Zahvala
    375
    Primljeno 502 zahvala u 347 postova

mislim da ti je sad kasno...trebao si provest mjere predostroznosti i naucit dijete da razlikuje dobru mjuzu i onu koja je u trendu ...pa kad bi te tusili da ih vodis na nesto sto i tebi nije lose...lakse bi to podnio ,a ovako kad ih pustis da se samoobrazuju po tom üpitanju ...uglavnom slusaju ono sto mi ne bi htjeli...upanu u lose drustvoobjasni ti klincima da je to glupost i da to nije dobro sludsat,a za milju kuna mos svasta ...mos povest pol ulice na koncert nekog nezavisnog benda.....razumjet ce,djeca svasta uspiju skuzit

Administrator Mademoiselle_ ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Mademoiselle_ ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Mademoiselle_ ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Mademoiselle_ ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Mademoiselle_ ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Mademoiselle_ ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Mademoiselle_ ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Mademoiselle_ ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Mademoiselle_ ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Mademoiselle_ ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Mademoiselle_ ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Mademoiselle_'s Avatar
    Član od
    Oct 2006
    Zahvala
    882
    Primljeno 655 zahvala u 512 postova

Ko da ti moraš ići.

Ja imam ideju, onako i ja bi voljela doći i vidjeti njen koncert. Mogu ja ići s njom, ti mi samo ulaznicu plati...tri muhe jednim udarcem

Plus, donijet ću joj odjeću za koncert i sredit ju.

P.S koliko ima godina?

40 - 1 Aldous zovite me seljak Aldous zovite me seljak Aldous zovite me seljak Aldous zovite me seljak Aldous zovite me seljak Aldous zovite me seljak Aldous zovite me seljak Aldous zovite me seljak Aldous zovite me seljak Aldous zovite me seljak Aldous zovite me seljak Aldous's Avatar
    Član od
    Sep 2008
    Zahvala
    198
    Primljeno 75 zahvala u 62 postova

gaga dobro pjeva i ima vokalne i scenske kvalitete dobre pjevacice, al trosi to u krivom zanru

ako vam se vecini njezin rad ne svidja, ne mozete rec da ne radi... ulaze puno truda u cijeli dozivljaj - koreografije, scenski nastupi (ispadi)...
    nie sad da vrijedi tih para, al radi ili, bolje receno, trudi se
    ja bih recimo konc mogao pogledati, a i poslusati koju pesmu
    Dani prolaze polako, a godine brzo.

balerina u mirovini First Lady ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako First Lady ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako First Lady ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako First Lady ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako First Lady ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako First Lady ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako First Lady ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako First Lady ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako First Lady ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako First Lady ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako First Lady ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako First Lady's Avatar
    Član od
    Feb 2009
    Zahvala
    191
    Primljeno 160 zahvala u 139 postova

Treba je zakonom zabraniti!

Kad sam vec na temi moram pitati jel ona musko ili zensko? Ruznijeg stvora od nje nema
    If you think that something small cannot make a difference - try going to sleep with a mosquito in the room

Administrator Ramzes ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Ramzes ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Ramzes ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Ramzes ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Ramzes ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Ramzes ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Ramzes ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Ramzes ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Ramzes ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Ramzes ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Ramzes ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Ramzes's Avatar
    Član od
    Oct 2006
    Zahvala
    270
    Primljeno 327 zahvala u 269 postova

Quote Napisao/la: revea Pogledaj Post
    Da ne povjeruješ. Jedna Metallica traži 400kn a ova auuuuuuuuuuu majke ti mile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Pa uračunala je u cijenu i pokazivanje pice.
    Nije čemu, ali za tu cijenu ...
    A zamisli da Seline Dione pokazuje picu na koncertu, koliko bi ta karta koštala ...
    Ko procita otpala mu kita!

Anabela ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Anabela ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Anabela ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Anabela ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Anabela ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Anabela ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Anabela ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Anabela ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Anabela ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Anabela ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Anabela ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Anabela's Avatar
    Član od
    Oct 2006
    Zahvala
    153
    Primljeno 179 zahvala u 151 postova

budalo

It's complicated Foxy ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Foxy ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Foxy ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Foxy ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Foxy ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Foxy ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Foxy ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Foxy ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Foxy ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Foxy ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Foxy ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Foxy's Avatar
    Član od
    Apr 2008
    Zahvala
    325
    Primljeno 170 zahvala u 135 postova

Joj ali ste grozni.
    O ukusima se ne raspravlja.
    Ako djete voli odvedi ju.
    Moja mala od 4 i pol poblenavi kad čuje bad romance iako mi nikad to ne slušamo.
    Sviđa joj se gaga i gotovo.
    Ja joj skidam kapu jer je drugačija i boli ju kitulinac što drugi pričaju o njoj.
    Odvedi malu i bit će sigurno oduševljena jer to su ipak spektakli za naša područja i to se baš ne doživi više puta u životu.
    Ako je tebi toliki bed- neka žena ide sa malom

Administrator Ramzes ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Ramzes ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Ramzes ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Ramzes ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Ramzes ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Ramzes ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Ramzes ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Ramzes ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Ramzes ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Ramzes ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Ramzes ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako Ramzes's Avatar
    Član od
    Oct 2006
    Zahvala
    270
    Primljeno 327 zahvala u 269 postova

Quote Napisao/la: Foxy Pogledaj Post
    Joj ali ste grozni.
    O ukusima se ne raspravlja.
    Ja mislim da Gaga na koncertu ima ponešto za svakoga - pjesmuljke za dječurliju, nabildane plesače za mame, i širi noge za tate. Cijela porodica može ići.
    Ko procita otpala mu kita!

24. 2 Seljaka kaže: fala Ramzes za ovaj post

Foxy (29.07.10), revea (26.08.10)

Oranča indeed! oblak24 ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako oblak24 ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako oblak24 ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako oblak24 ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako oblak24 ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako oblak24 ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako oblak24 ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako oblak24 ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako oblak24 ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako oblak24 ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako oblak24 ja sam seljak, prema meni ponašajte se tako
    Član od
    Feb 2008
    Zahvala
    191
    Primljeno 135 zahvala u 113 postova

ale ale alehandro

+ Pošalji novu Temu
Stranica 1 od 2 1 2 ZadnjiZadnji

Pravila Postanja