pošto me dugo nije bilo, saču ba da se raspričam...
elem,
postoje više vrsti kurvi:
1. kurvice - jebu se s svima za đaba
2 kurvertine - jebu se s svima i za pare
3. jebene kurvetine - jebu se s svima osim s mnom
nego, nemam ništa protik kurvi koje su to svojim opredjeljenjem, tj. da nisu žrtve svodnika il nekih drugih... to je pravo svake žene kako če se ponašati, neka voli kurac, neak pare, neka da se osječa ko šrtva... e jebga, sad druga strana medalje... što to nije moralno, ali je najstariji zanat na svjetu i najisplatniji.... imaš robu, prodaš robu, dobiješ robu nazad, i sve tako...
nekada su se žene davale za šaku grožđica, korpu jabuka, najlon čarape, sad se daju za keš i zlato...
jebiga, samim time što se daju svima, rizikuju da popiju kaku boleščurinu i zato mislim da trebaju biti pod kontrolom, zdravstvenom, pa bože moj, nek zarađuje na leđima, neka plača porez, a država ih treba zaštititi od nasilnika...
kurve svatam ali nesvatam one koji plačaju za jebačinu, iako i to ima smisla... upoznaš neko žensko, izvedi tamo, izvedi vamo, daj pare na ovo, na ono, drž nedaj, poslje mjesec dana zajebavanj i gubljenja vremena, trošenaj svoje 2 plate, nedobiješ pičke,,,, a odeš kod kurve i za 1/8 plate dobiješ šta si tražio.... u tom slučaju, kurve mi se sviđaju... nema peglanja, cile, mile, drž, nedaj... imaš pare, jebačeš, nemaš pare, neš jebat.. ako ništa drugo, znač na čemu si.
a što se tiče ninfomanki i kurvica po naselju.. vazda je bila ona narodna "dobro je imat kurvu u komšiluku, one su dobre za sarjevanje lokalnih dečkića"
toliko za sad od mene, dosata vam je bilo za početak...
Bookmarks