Jedno od osnovnih pitanja u filozofiji je:
tko je čovjek?
al to uglavnom znamo - đubre
ajmo mi na drugo pitanje (isto jedno od osnovnih,temeljnih pitanja)
Zašto postojimo?
Jedno od osnovnih pitanja u filozofiji je:
tko je čovjek?
al to uglavnom znamo - đubre
ajmo mi na drugo pitanje (isto jedno od osnovnih,temeljnih pitanja)
Zašto postojimo?
niko ne zna zaš postojimo...
![]()
Aj nam reci..........![]()
If I had a star for every time you brightened my day, I'd be holding the galaxy
1. zato sto su se tata i mama sexali
2. ako vjerujes u reinkarnaciju: postojimo da bi odradili nesto / naucili.. vracamo se natrag toliko puta dok ne dodjemo do kraja svojih ucenja u ovozemaljskoj formi.. jeste primjetili kako se neke bebe radjaju sa izrazitim karakterom u licu? .. kaze se da su stare duse..
ja vjerujem u reinkarnaciju
Postojimo jer smo plan nekoga...
Ali idem otvoriti novi topic... Sjetio sam se nečega...
BMW i 300 ks meni ne fali- jer mi rođo nije mali
Postojimo kao dokaz da i priroda do najboljih rezultata dolazi metodom pokušaja i pogrešaka. Što mislite, jesmo li mi primjer uspjelog ili neuspjelog eksperimenta?
Po svemu sudeći, i gledajući u budućnost, neuspio pokušaj...
edited by Pure Evil - zabranjeni su linkovi na druge stranice u potpisu - ako želiš nešto pokazati pokaži ovdje
Ma ja znam. Bogu je dopizdila zemlja pa mu bilo lakse stvorit covjeka nego da sve sam razjebava. Jes da nam treba malo vremena ali uspjecemo mi![]()
Genius may have its limitations, but stupidity is not thus handicapped.
Covek je sve ono sto nije.
A sve sto mu se dogadja je vecita diskrepancija izmedju ZELJA i MOGUCNOSTI. Znaci, izmedju svega onog sto NIJE i onog sto JESTE. To je covek
postojimo jer se netko zeznuo...
Pa ne znam da li je ona njima prava ili kriva, ali koliko mi jepoznato, Rafo uopće ne pije sok jer je vjernik i ne vjeruje u sok prije braka, a Svizac si takvu može kupit kad god hoće - možda i bolju, tako da... Nisam baš sigurna da li će njuškanja uopće biti, ali svakako ću gledati![]()
Nedavno sam čitala jedan vrlo zanimljiv text...kako je naš život samo san naše svesti. Tako da mi sada i kada mislimo da živimo-u stvarnosti samo sanjamo život. A postojimo da bi unapredili svoju svest kroz materalni svet...eto ja verujem u to..
Kad bi ljudi znali da vrag postoji,krenuli bi s bogom.
da je adam malo bio pametniji
doniro komad mozga a ne rebro
Bookmarks