PDA

View Full Version : Ajmo sad ovako: Odnos s bivsom... Curom!

Stranica : [1] 2

Bassanac
05.12.06, 17:45
Ovako... Im'o sam curu, nekih mjesec dana. Znamo se vec jako dugo ali je tek nedavno pocelo iskriti... Pa je to krenulo. E sad...
Ona je htjela da prekinemo (razlog glup i nebitan), najveci nam je problem sto sam ja iz SZ Hrvatske, a ona iz Dalmacije. Pa se nismo cesto bas viđali... No, nije to bit teme...
Problem je: Ona bi zeljela da budemo i dalje dobri prijatelji jer u meni nalazi potporu, a i ja u njoj (ne fizicki :zubo: ). NJoj je jos uvijek stalo do mene, a i meni, Boga mi, do nje. Cesto s cujemo, chatamo, saljemo si mailove... A mene to sve boli onako u dubini. Naravno, nakon svega, najbolje bi mi bilo da prekinem sve veze s njom, lakse bi prebolio... To sam i htio napravit, al su me njene suze ipak sprijecile. :zid:

E sad, kako da se ja postavim prema svemu tome? Ne zelim je povrijedit, znam da me treba. A mene boli svaka pomisao na nju... Kako dobit da bude vuk sit, a i ovce na broju. :misli:

Nadam se da cu među hrpom ismijavajucih odgovora nac i neki koji ce mi pomoc... :corn:

Seljacki pozdrav!

sslzm
05.12.06, 18:37
a nastavi dok ne prestane bolit..a onda će samo proć..i neće bit suza

imported_Pure Evil
05.12.06, 18:41
počmi pit

imported_Pure Evil
05.12.06, 18:44
ono sam moro reć
to se mora
to je defoult

a sad moremo dalje....

ja te ne znam i ne mogu savjetovat

al mogu reć šta bi ja napravjo

prvo - tražjo bi pičke
drugo - opet bi tražjo pičke
treće - opet bi tražjo pičke
četvrto - ponavljanje prvog,drugog i trećeg
peto - malo bi razmislio (ovo je najteži i najvažniji dio)
šesto - ako nije do sad dala prekino bi sve odnose sa njom

eto

Anonymous
05.12.06, 18:44
@Bassanac

Mislim da sam razumjela ono šta te muči ali moj savjet ti je da gledaš najprije sebe pa onda nju. Ona je htjela kraj, ti si teška srca pristao. To znači da si sada slobodan dečko. Ako želiš, možeš nastaviti normalno živjeti u životu. Ići dalje naprijed.
Mislim da je ona svjesna tvojih osjećaja i želi te pored sebe, samo za sebe, i to mi se čini sebično od nje.
Na tvom mjestu bi je pitala - obro, mala, koji kurac oćeš od mene? - ako dobiješ neki razuman odgovor pristani na njene igre ako i ti uživaš u njima. Ako dobiješ odgovor tipa - oću da budeš sam i da voliš samo mene, a ja neću bit s tobom - pošalji je tamo odakle je iznikla na ovaj svijet, pokušaj se pomiriti s činjenicama i nastavi živjet dalje.
Jebo život s ciljem da drugi uživaju u tvom preživljavanju!

Grazia
05.12.06, 19:23
To sam i htio napravit, al su me njene suze ipak sprijecile.  :zid:

ma drugi put nemoj da te sprijece i sve cool!

small
05.12.06, 19:32
... Im'o sam curu, nekih mjesec dana.
...Pa se nismo cesto bas viđali... ne izgleda kao neka velika veza

...Ona je htjela da prekinemo
Ona bi zeljela da budemo i dalje dobri prijatelji znači sve ona, ona je htjela prekinut i ponudila (lažno) prijateljstvo

(razlog glup i nebitan)...uvijek je bitan i razlog

Njoj je jos uvijek stalo do mene...
...da prekinem sve veze s njom ... al su me njene suze ipak sprijecile.
...znam da me treba.ne vidim baš iz onog gore da te treba

A mene boli svaka pomisao na nju... moraćeš se malo strpit da to prođe. Probaj raskinit kontakte, dakle nema chatanja, smsanja, razgovora i sl jer će te još bolit a ne možeš razriješit stvar obzirom na njenu i emocionalnu distanciranost i fizičku dislociranost

chupava&dlakava
05.12.06, 19:56
moj savjet,

odjebi ju- ona se rasplače- ti popustiš
....

i tako se to vrti u krug sve dok ne prestaneš pridavat pažnju njenim suzama... :corn:

small
05.12.06, 20:26
odjebi ju- ona se rasplače- ti popustišodjebi ju- ona se rasplače- ti popušiš

chupava&dlakava
05.12.06, 20:28
more i tako, al bitno da svatite maj pojnt...

on tak i tak puši...

ovo mu je way out :rofl:

Bassanac
05.12.06, 22:07
Da pocnem pit? Jesam, vec davno... Ne pomaze! :zubo:

Al ste obazrivi... Do jaja!

Zelim rec da je ona meni puno puta pomogla u zivotu dok sam bio down... Dok jos nije bilo niceg između nas... Morala me ostavit i to kontam. Oko toga je sve OK. Ja sam shvatio zasto je MORALA i ne krivim je zbog toga. A vi sad mene tu kvalificirate kao papka...

Osnovno je pitanje bilo: Kako da se postavim prema njoj? Zelim joj pomoci, jer joj pomoc treba, a osjecam moralnu obvezu... Ne zbog tog sto smo bili skupa, neg zbog svega prije. Veliki smo, veliki prijatelji...

sslzm
05.12.06, 22:30
nemoj previše oko toga petljat..to će se samo raspetljat..u jednom trenutku skužit ćeš šta i kako..a do tada ne otežavaj sebi situaciju ni njoj..bit će ti žao..ljubav se ne nalazi na cesti

Bassanac
05.12.06, 22:48
nemoj previše oko toga petljat..to će se samo raspetljat..u jednom trenutku skužit ćeš šta i kako..a do tada ne otežavaj sebi situaciju ni njoj..bit će ti žao..ljubav se ne nalazi na cesti

Znam ds se ne nalazi na cesti... Nisam dijete. I svaka koja me ostavila za mene ne postoji. Takav sam, ne okrecem se iza sebe puno... A s ovom zelim ostat dobar. I opet ponavljam, ako ima ko da me savjetuje... Kako da si olaksam bol dok sam s njom u kontaktu.

(al ga tupim, cini se da rjesenje ne postoji... Osim: Suti i gutaj!)

chupava&dlakava
05.12.06, 22:49
bass, ma obazirivi smo mi, al krive pitaš...  :corn:

chupava&dlakava
05.12.06, 22:50
(al ga tupim, cini se da rjesenje ne postoji...  Osim: Suti i gutaj!)

eto..

Mademoiselle_
05.12.06, 22:51
Najbolje ti je da prekines svaki kontakt s njom.Ispocetka ce ti biti jako tesko,ali s vremenom ce postati lakse.Pr.radi nesto,samo da ne mislis na nju,nemoj dolazit na komp.da ne bi pao u iskusenje da chatas s njom itd.I ti se moras potruditi da je zaboravis.Jer gdje postoji volja,postoji i nacin :t:

Bassanac
05.12.06, 22:53
Bas cu sad na chat s njom, cini se da ce tako i biti... Nema smisla da se mucim!

sslzm
05.12.06, 22:54
ako te boli reci joj to i nemoj bit s njom u kontaktu..a ako te ne boli i ak ti je lijepo..chataj zašto da ne?

Mademoiselle_
05.12.06, 22:55
ti nisi dobar,jedno pitas i jedno hoces,a drugo radis.Uostalom radi kako mislis da je najbolje za tebe,ali opet pazi da na kraju ne budes sjeban :t:

Bassanac
06.12.06, 00:12
ti nisi dobar,jedno pitas i jedno hoces,a drugo radis.Uostalom radi kako mislis da je najbolje za tebe,ali opet pazi da na kraju ne budes sjeban :t:

Evo, prekinuli smo sve kontakte prije nekoliko minuta... Dogovorili smo se da ce bit tako najbolje za oboje... I hoce.
Hvala dobronamjernima... I ovim ostalim! :zubo:

P.S.
A morao sam neku temu postavit... :smile:

Mademoiselle_
06.12.06, 00:15
Eto vidis,ipak se moj savjet isplati :smile:

a kad te uhvati nostalgija,ni slucajno joj se nemoj javiti :no:

Anonymous
06.12.06, 00:19
A morao sam neku temu postavit...  :smile:

Recimo da se ovo osjećalo od početka!

ON TOPIC: Ako se usitinu nalaziš u tako sjebanoj i emocionalno teškoj situaciji, savjetujem ti da kreneš naprijed sa svojim životom. Ne ulazi u nove veze ako nisi siguran, ne obećaji ono što ne možeš ispuniti i ne ranjavaj nedužna ženska srca samo zato jer je tvoje ranjeno.
S njoj nisi i nećeš prekinuti odnos jer si emocionalno vezan, ali pokušaj sam sebi objasniti da to što činiš sebi emocionalnim naprezanjem za njom je uzalud.

Grazia
06.12.06, 00:29
Osnovno je pitanje bilo: Kako da se postavim prema njoj?

Kao rame za plakanje. Ali u isto vrijeme malo izadji van i mozda naletis na neku da te zaintrigira, mozda cak i obori s nogu.

Good luck!

Grazia
06.12.06, 00:31
ups, tek sad vidim da je prekinija. OK, nema veze, ono gori vridi za buduce, skore kontakte.

Mrs. T
06.12.06, 07:25
Nadam se da cu među hrpom ismijavajucih odgovora nac i neki koji ce mi pomoc...

1. zašto to njoj ne kažeš
2. samim time ju indirektno pitaj šta ona hoće...nemoj me krivo shvatit, ali šta bi ona imala tebe kao rame za plakanje, a da ipak niste zajedno pa da može gledati i okolo
3. pitaj ju "šta ti hoćeš od mene" - pa da vidimo
4. ne kužim zašto je prekinula s tobom, a opet te želi imati uza sebe i još ovo "ali su me njene suze ipak spriječile"
5. iskreno ja mislim da ona ne zna šta će sama sa sobom i sa vezom i sa svojim životom, može bit da bi i tebe htjela posložiti u sve to, ali još uvijek ne zna gdje bi te smjestila
6. "ne želim je povrijediti, znam da me treba" - u kojem smislu te treba?
- činjenica je da ne mogu govoriti budući da ne znam situaciju, ali najbolje bi bilo da sam razgovaraš s njom, jebiga, ako se rasplače, pitaj ju da koji k* plaće...šta da ti kažem (tada ćeš barem znati na čemu si i kuda sve to vodi)
- isto tako je i činjenica da da ništa ne osjeća prema tebi ne bi vi se dopisivali, chatali i sve ostalo što si naveo, samo neka se odluči šta hoće, jer će te ovako samo još više zbuniti

eto toliko :hek:

Bassanac
06.12.06, 08:22
Nadam se da cu među hrpom ismijavajucih odgovora nac i neki koji ce mi pomoc...

5. iskreno ja mislim da ona ne zna šta će sama sa sobom i sa vezom i sa svojim životom, može bit da bi i tebe htjela posložiti u sve to, ali još uvijek ne zna gdje bi te smjestila...

...- isto tako je i činjenica da da ništa ne osjeća prema tebi ne bi vi se dopisivali, chatali i sve ostalo što si naveo, samo neka se odluči šta hoće, jer će te ovako samo još više zbuniti

eto toliko  :hek:

:t:

A ja glupan gajio nadu, sto je najgore sto sam mogao... A zivot mi prolazi!

Bassanac
06.12.06, 15:08
A morao sam neku temu postavit...  :smile:

Recimo da se ovo osjećalo od početka!

E, al stvarno nisam stavio temu samo zato da 'stavim temu' (glupa recenica). Kao jedno usamljeno srce mislio sam da ce naletit neki caroban savjet... Ali nije. Ja jako dobro znam sto mi valja cinit u ovakvoj situaciji, ali jednostavno, ne vidim se bez nje... I tesko mi je snjom prkinut sve kontakte jer sam uvjeren da postoji nada. Ovaj put stvarno postoji... A Nada je, znamo i sami... :zubo:

Mademoiselle_
06.12.06, 15:10
a kakav bi ti savjet?

najbolje da ti to napises,pa cemo ti savjetovati :smile:

bez obzira sta ti mi god rekli,ti ces opet ciniti po svom

Bassanac
06.12.06, 15:14
Ma ne, sve je OK... Sad me to sve boli, ali proci ce... Znam da ce proci kao sto je proslo svaki put do sad... Treba samo bit dovoljno jak i dic' glavu.

Bit cu ja dobro, samo sam sad malo jadan, pa trazim slamke spasa u bilocemu...

Mrs. T
06.12.06, 15:20
Ma ne, sve je OK... Sad me to sve boli, ali proci ce... Znam da ce proci kao sto je proslo svaki put do sad... Treba samo bit dovoljno jak i dic' glavu.

Razgovor i samo razgovor, ako te šta muči pitaj (pogotovo nju), ti ne možeš čitat njene misli.....vidi se da ti nije svejedno, a ako želiš i dalje biti s njom tj. da se opet vratite na recimo staro, bolje da ju indirektno navučeš na razgovor o tome, što ti hoćeš od života, od našeg odnosa, prijateljstva i bla...bla..
jer ako budeš to držao u sebi, samo će te još više zbunjivati i onda ćeš puknuti i jebat joj sve po spisku i onda ćete se samo posvađat i više ne pričat, a riješit nećete ništa...

Mrs. T
06.12.06, 15:21

Kakve slamke spasa? Što ti zapravo želiš, kada navedeš točno: volim je, želim da se pomirimo, ne želim da radi ovo, ono....onda će se i točno moći reći, jedino naravno ako se radi o tome, da ni ti ne znaš što bi i kako bi.

Bassanac
06.12.06, 15:38

Kakve slamke spasa? Što ti zapravo želiš, kada navedeš točno: volim je,

Da, volim je!

želim da se pomirimo

Nismo se ni posvađali...

ne želim da radi ovo, ono....

:kava:

onda će se i točno moći reći, jedino naravno ako se radi o tome, da ni ti ne znaš što bi i kako bi.

Slusaj sad! Nije ona mene ostavila, onako, bez pozdrava i te fore... Jednostavno je bilo: Gle R...., da li bi moglo da nas dvoje prekinemo jer ...
...ona je ta koja ne zna sto hoce! A pitanje pomirenja (nastavka veze) je ostalo otvoreno... I ja sam spreman cekat da je smusenost prođe jer mi je previse stalo do nje. Ja znam da ce je proc, ne znam kad, ali hoce. Mozda ce tad bit :zid: , a mozda i nece. Mene samo zanima kako si to 'cekanje' ucinit ljepsim... Mozda formula ni ne postoji! Samo znam da ne zelim kratit vrijeme drugom zenom! Jer nisam taj tip! Jako dobro znam sto zelim u zivotu! :seljo:

Mrs. T
06.12.06, 15:46
1. a što bi ona radila dok bi ti nju čekao
2. ok. ako postoje neke stvari koje se trebaju sredit, pa nakon toga ponovo da prohodate, onda i kao "prijatelj" možeš biti uz nju, naravno ako to njoj paše i na taj način čekanje možete oboje učiniti ljepšim
3. ako je ona ta koja ne zna šta hoće, ti joj i kao bivši, budući dečko i kao prijatelj trebaš dati do znanja da ne može tako, nećeš ju ti čekat cjeli život dok se ona ne odluči, a nit je njoj toliko potrebno da se odluči
4. čuj, ti najbolje znaš kakva je i zašto joj je to došlo,i da li će je smušenost proć, i u dubini upravo ti i najbolje znaš kako to uljepšati ili ne (samo moraš malo bolje zaviriti u sebe), zato jer ipak ti ju poznaš, znaš kakva je....a isto tako upravo zbog toga, ako misliš da je vrijedna tvog čekanja, onda ti samo mogu reći nek vam je sa srećom

Bassanac
06.12.06, 16:00
1. a što bi ona radila dok bi ti nju čekao

A cuj, ko zna... :smile:

2. ok. ako postoje neke stvari koje se trebaju sredit, pa nakon toga ponovo da prohodate, onda i kao "prijatelj" možeš biti uz nju, naravno ako to njoj paše i na taj način čekanje možete oboje učiniti ljepšim

Pa, tako nekako stvari i stoje...

3. ako je ona ta koja ne zna šta hoće, ti joj i kao bivši, budući dečko i kao prijatelj trebaš dati do znanja da ne može tako, nećeš ju ti čekat cjeli život dok se ona ne odluči, a nit je njoj toliko potrebno da se odluči

Svakako je necu cekat 'dovijeka'

4. čuj, ti najbolje znaš kakva je i zašto joj je to došlo,i da li će je smušenost proć, i u dubini upravo ti i najbolje znaš kako to uljepšati ili ne (samo moraš malo bolje zaviriti u sebe), zato jer ipak ti ju poznaš, znaš kakva je....a isto tako upravo zbog toga, ako  misliš da je vrijedna tvog čekanja, onda ti samo mogu reći nek vam je sa srećom

Hvala! Ja se nadam da ce ispast najbolje...

Idem joj sad napisat jedan ultumativni mail, pa da vidim sto i kako ce odgovorit...

Jos jednom, hvala svima...

Mrs. T
06.12.06, 16:39
I samo me izostavi sa popisa pozvanih na svadbu i najebo si :ljuti:

Bassanac
06.12.06, 16:55
I samo me izostavi sa popisa pozvanih na svadbu i najebo si  :ljuti:
Ma, bit ces kuma ako ovo uspije! :s:

sslzm
06.12.06, 21:45
i šta je bilo ?

Bassanac
07.12.06, 12:27
A nista konkretno... Odgovorila mi na mail kasno sinoc. Samo kaze nek ne brinem, kako je sve OK. I kako stalno misli na mene i da sam duboko urezan u njenom srcu... I kako nema vremena sad pisat dugacak mail jer ima frke na faxu, al da ce mi poslat danas.

Sad se ovo moze shvatit na vise nacina, al vidjet cu...

Btw, dojma sam da sam predmet sprdnje zbog ove teme... :misli:

Odraz
07.12.06, 12:40
Ovako... Im'o sam curu, nekih mjesec dana. Znamo se vec jako dugo ali je tek nedavno pocelo iskriti... Pa je to krenulo. E sad...
Ona je htjela da prekinemo (razlog glup i nebitan), najveci nam je problem sto sam ja iz SZ Hrvatske, a ona iz Dalmacije. Pa se nismo cesto bas viđali... No, nije to bit teme...
Problem je: Ona bi zeljela da budemo i dalje dobri prijatelji jer u meni nalazi potporu, a i ja u njoj (ne fizicki  :zubo: ). NJoj je jos uvijek stalo do mene, a i meni, Boga mi, do nje. Cesto s cujemo, chatamo, saljemo si mailove... A mene to sve boli onako u dubini. Naravno, nakon svega, najbolje bi mi bilo da prekinem sve veze s njom, lakse bi prebolio... To sam i htio napravit, al su me njene suze ipak sprijecile.  :zid:

E sad, kako da se ja postavim prema svemu tome? Ne zelim je povrijedit, znam da me treba. A mene boli svaka pomisao na nju... Kako dobit da bude vuk sit, a i ovce na broju.  :misli:

Nadam se da cu među hrpom ismijavajucih odgovora nac i neki koji ce mi pomoc...  :corn:

Seljacki pozdrav!

Jarane moj, trebate jednostavno sjesti zajedno, determinirati i osjećaje i ostalo, staviti i pluseve i minuse na stol, pročakulat o tome 2,3 sata i onda reći rješenje.

U ovakvim situacijama se koristi mozak, ne srce.
Ili jednostavno, nađi se alternativu na ljubav. Može to opet biti ljubav (ja osobno smatram da je najbolje zaskočiti slijedeću mačku na popisu i s vremenom se ne zaboravlja, ali se potiskuje) ili pak nešto raditi što će te spriječiti na pomisao na nju.
Šalji joj rijeđe mailove, chataj rijeđe. I nedaj se.

Ja stojim da bi trebao naći drugu ako boljih solucija ne postoji.
Toliko od mene.

Bassanac
07.12.06, 13:29
Ja stojim da bi trebao naći drugu ako boljih solucija ne postoji.

I ja mislim...