PDA

View Full Version : wellness

oblak24
19.04.09, 22:49
ovih dana mi maštu golica ideja o jacuzziju. ja i moj micek da se malo opusti nakon posla. stvar je u tome kaj me zapravo samo to i zanima... bazen ili tak nešto malo toplije od bazena, ne one masaže, čišćenje lica i kojekakve gluparije. zašto mi se ne da ići na ove prave bazene!?... pa jer su uglavnom mlake vode unutar njih (tj hladno je) a osim toga ima puno ljudi i to mi trunku smeta. nije da sam ja sad princeza ali voljela bih jednom posjetiti i tak nešto ugodno ko što je wellness. sada, problem su novci. evo našla sam na internetu par tih wellness stranica i ono cijene su za bazen oko 100 kn po danu čini mi se a neki su ograničeni na ono sat vremena pa bi čovjek morao platit još da ostane sat dulje itd. pa se pitam jel postoji kaj u zagrebu da nije preskupo, da je fino i udobno, neka opuštajuća oaza... ajde recite dragi moji seljaci ako tko ima iskustva s time... :D

markodjorem
20.04.09, 09:43
Ja sam jedino imao iskustva sa wellness keksom...:kava:

Kotacic
20.04.09, 09:59
Temu premještam na Izgled & Ljepota.

oblak24
20.04.09, 11:10
kakav ti je to wellnes keks?? O.o

markodjorem
20.04.09, 13:23
kakav ti je to wellnes keks?? O.o

http://www.realx3mforum.com/smf/index.php?topic=5707.0

po meni veoma zdrav proizvod!!:t:
Dosta ga sportisti koriste...

oblak24
20.04.09, 13:40
nemrem nać niš pametnog o wellnessu na internetu. sve kaj je dobro je smješteno far far away from me.. na moru. jedino se do zagreba morem dokepat. a tam ili nemaju bazen ili je preskupo... smrc