PDA

View Full Version : Solo na stanu (kući)

dijana25
14.03.09, 11:02
El bi mogli živjeti ono skroz solo? Već i živite? Ja isto. Meni je to baš ok. Nitko te ništ ne pita, radiš kaj hočeš, uvijek netko dođe i ja sam jednostavno sretna i smirena...

Samo, heh, danas muku mućim kaj će mi reči susjedi za jučer, heh... Ajme... :auch:

Najbolja fora od svega je kaj je vlasnik stana (26 g) jučer završil tu (kao došao po cd) s frendom i oni napravili ludnicu... Sad govori da ga ne spominjem, da je on meni iznajmil stan... :zubo:

uFF... hAHA, SUPER :rofl:

agathaa
14.03.09, 15:57
i kaj bi mi sad trebali? komentirati? ne kuzim:zbunjeni:

ajs
14.03.09, 16:04
cek ako sam dobro shvatio zoveš na tulum a nisi stavila adresu :misli:

agathaa
14.03.09, 16:07
cek ako sam dobro shvatio zoveš na tulum a nisi stavila adresu :misli::rofl::zubo:a mozda je to

dijana25
14.03.09, 16:43
El bi mogli živjeti ono skroz solo? Već i živite? Ja isto. Meni je to baš ok. Nitko te ništ ne pita, radiš kaj hočeš, uvijek netko dođe i ja sam jednostavno sretna i smirena...

Trebali bi komentirati življenje solo u kući ili stanu. Ili dogodovštine, mane, prednosti i sl. (Ako već moraM crtati jel). - whatever, glava me boli :kava:

puknuti
14.03.09, 17:13
hm.. ,nije loša ideja ...kad bi bio sam u stanu ..možda bi i moja gazdarica koji put došla po CD

debelguza
14.03.09, 22:09
ja mislila da je ova tema o tome kad se popneš na krov stana,pa si NA STANU
i gledaš zvijezde :misli:
Izgleda da sam se zaj... kod nas kad si na stanu, znači da imaš izvan sela malu kuću i tamo boraviš
preko ljeta,a i zime, čuvaš krave i ovce i uživaš sam ili u paru u prirodi!!!:seljo:

Ramzes
14.03.09, 23:01
Jedno pola godine sam kao student imao svoj stan, jednosoban ... dok stari nije upao nenajavljen u inspekciju ... a unutra Sodoma i Gomora .. :alkos::par::ss:. Frend i cure su naglavačke zbrisali, ja ostao bez stana i jebeno se posvađao sa starim. Poslije mi se izvinjavao ali ... bolje za mene, pored tog stana nikada ne bih dao ispite.
Ali bih imao šta pričati unucima. :cacka:

Afrodita
15.03.09, 07:41
Pohvaljujem ovu odličnu i edukativnu temu:t:
Biti sam na stanu je krasan osjećaj,nitko ne smeta,nitko te ništa ne pita,možeš po čitave dane biti na raznim forumima:zubo:,i tak....

Deby je to odlično opisala kako izgleda kod njih na selu.
Kod nas u Zagrebu,to je čisto drugačije,bez obzira da li si sam na stanu u Borovju,Novom Zagrebu ili na Britancu.....

ili ćeš možda to tek biti:rofl::lol:
:joja:

Odraz
16.03.09, 10:33
ja često završim živjeti sam
ne volim jer trebam sam i čistiti i spremati nered :zubo:

svaka čast fešte i partijanja i sl... ali ne ide mi baš onaj dio poslije :zubo:
još ako je neki sex u điru nakon partija (naravno, ako ja ne sexam već netko drugi), popizdim :zubo:

ali, i dalje u svom stanu čučim...
bio sam si digao kućicu, ali kako došlo do krize, prodao dosta dobro (ok, i zaradio sam u konačnici što je normalno) i sada u obiteljskoj kući idem sređivati svoj stan od 75 kvadrata... meni dosta...

agathaa
16.03.09, 11:48
ma super je zivjeti sam, ali koliko ima mana toliko ima i prednosti
npr super je ne morati polagati racune nikome, spavas sam, svako jutro
se buditi u miru i tisini, nitko ti ne kvoca nad glavom, imas svoje male rituale
koje ti nitko ne moze poremetit. mozes hodat gol ako to zelis:zubo:
jedes kaj hoces, kada hoces, sude operes kad se to tebi hoce, trosis samo na
sebe...ali tu su i mane, financije vodis sam, racune placas sam i ako nemas
dobra ili redovita primanja tu nastaju problemi

becar
16.03.09, 16:34
ma super je zivjeti sam, ali koliko ima mana toliko ima i prednosti
npr super je ne morati polagati racune nikome, spavas sam, svako jutro
se buditi u miru i tisini, nitko ti ne kvoca nad glavom, imas svoje male rituale
koje ti nitko ne moze poremetit. mozes hodat gol ako to zelis:zubo:
jedes kaj hoces, kada hoces, sude operes kad se to tebi hoce, trosis samo na
sebe...ali tu su i mane, financije vodis sam, racune placas sam i ako nemas
dobra ili redovita primanja tu nastaju problemi
Aha, ja mislio... nema veze...
Mala rekla sve što sam mislio reč, pa ono da vam kažem to :auch: koji mi je danas...

agathaa
16.03.09, 18:14
Aha, ja mislio... nema veze...
Mala rekla sve što sam mislio reč, pa ono da vam kažem to :auch: koji mi je danas...
ma samo ti reci:zubo:

lejla
16.03.09, 21:44
Prije svega,ne vidim ništa edukativno u ovoj temi:arc:,ali Bože moj,ako neko to tako doživljava neka mu bude!:s:
Sve ima svoje prednosti i nedostatke pa tako i samački život.Ja sam jedno vrijeme živjela sama u stanu,imala sam svoj apsolutni mir,spavala sam kad hoću i koliko su mi obaveze dozvoljavale,kuhala sam što mi je bilo najdraže za pojesti,sebi sam samoj u svemu ugađala,naravno u granicama svojih mogućnosti,imala neki samo svoj mir,ali ipak nisam bila naročito sretna zbog toga.Falio mi je neko s kim ću popiti ujutro kafu,razgovarati do kasno navečer,neko s kim ću ručati i dijeliti sve svoje probleme,nedoumice i radosti.
Ipak,život u obitelji je,bar po meni, pravi život,sve se međusobno dijeli,lakše se je nositi sa svim životnim nevoljama,pa makar se ponekad i posvađaš s nekim od svojih,znaš da je neko s tobom tu,ko te voli i o tebi brine.