PDA

View Full Version : Nove grudi – najèešæi dar za maturu

Mrs. T
05.07.07, 13:24
'Auto se pokvari, praznici završe, ali silikonske grudi traju zauvijek', smatra većina mladih Talijanki koje kao dar za završetak srednje škole najčešće žele, a i dobivaju, novo poprsje.

Povećanje grudi najučestaliji je dar djevojkama za maturu u Italiji.

Nove grudi s ljestvice najtraženijih i najučestalijih darova protjerale su automobile i putničke aranžmane za ljetne praznike, koji se trenutno nalaze na drugom i trećem mjestu po učestalosti.

Angelica Pesce (18) iz Rima tvrdi da će ovih tjedana ona i mnoge njene prijateljice uskoro pod nož.

''To je mnogo korisniji dar nego nešto poput auta, koji će se za par godina sigurno pokvariti, ili odmora, koji je gotov za par tjedana. Nove grudi imat ću doživotno'', kaže ekonomična Angelica.

www.net.hr

tko je sad ovdje lud, te cure ili njihovi roditelji? :misli:

ajs
05.07.07, 13:30
pametno , nema sta :roll:

teta
05.07.07, 15:12
'Auto se pokvari, praznici završe, ali silikonske grudi traju zauvijek'

Ovisi koliko Talijani zive.
Silikonske grudi traju 15 - 20 godina nakon cega se moraju mijenjati.

Daisy Duke
08.07.07, 19:24
Ovisi koliko Talijani zive.
Silikonske grudi traju 15 - 20 godina nakon cega se moraju mijenjati.

Ne moraju, postoje silikoni koji traju dozivotno.

A sto se tice grudi za maturu, malo zvuci freaky, ali sise mogu vise dobra napravit za zenu nego 3 fakulteta.

Kotacic
08.07.07, 19:32
ja sam zadovoljna sa svojim cicama,ni u ludilu ne bih poželjela da su mi velike!:hek:

mona
08.07.07, 21:17
Ne moraju, postoje silikoni koji traju dozivotno.

A sto se tice grudi za maturu, malo zvuci freaky, ali sise mogu vise dobra napravit za zenu nego 3 fakulteta.
sretna sam sto sam lovu potrosila za faks a ne za cice... na vagon cica, ako cemo racunati :kava:

Seljober
12.07.07, 17:31
http://www.maba-com.hr/avatar_4077.gif

ova je već pred magisterijem :smile:

kukumar
29.01.08, 00:38
ja sam zadovoljna sa svojim cicama,ni u ludilu ne bih poželjela da su mi velike!:hek:
srce,ako si ti zadovoljna i ja bi bija...os mi dat da se malo igram...

myyk
01.02.08, 02:30
to vam je ljudi.... buducnost!

AmADin_gospo
05.02.08, 10:42

jesul ko 2 andola? :zubo:

AmADin_gospo
05.02.08, 10:44
bBTW, ko im kupuje te maturalne sise?? roditelji???

ja bi svojoj kčeri za 15ti rođendan kupio lanac od 10 metara s okovima, da je zavežem za radijator da nemiče iz kuče, a kamo li da joj sise kupujem.....

mogu zamisliti scene

"tataaa... aj mi kupi sise, vidiš kolipacne su mi".... a ja odgovaram"kupiču ti qurac da izbije oči" :smile:

Cicimici
05.02.08, 21:37
Ja svaki mjesec prije menge dobijem nove sise.
Kad dobijem mengu nestane sve te čarolije
i jasam opet...