PDA

View Full Version : Doček Nove godine

zvjerki
30.10.08, 13:23
Ima netko nekakvu ideju? Ali tipa večernje haljine, salonki, bunde, smještaja u hotelu u kojem se sve i događa, i da nije na moru? Ili da se bolje izrazim, alternativa za Plitvice koje su bezobrazono skupe ove godine (bar u opciji trodnevnog aranžmana koji meni treba).

Ramzes
30.10.08, 13:32
Vjerovatno ću po običaju znati dan prije. :corn:

Ramzes
30.10.08, 13:33
Vjerovatno ću po običaju znati dan prije. :corn:
Moj prijedlog - pred granapom. :t:

kutije
30.10.08, 14:02
Ima netko nekakvu ideju? Ali tipa večernje haljine, salonki, bunde, smještaja u hotelu u kojem se sve i događa, i da nije na moru? Ili da se bolje izrazim, alternativa za Plitvice koje su bezobrazono skupe ove godine (bar u opciji trodnevnog aranžmana koji meni treba).
Koliko skupe?

onem
30.10.08, 14:31
ajde na kupres, u hotel, tamo ti ima masu ljudi, doduše iz dalmacije, al ti bude dobro, u hotelu ti je organiziran doček, uživo muzika...

skeletor
02.11.08, 16:47
ove godine,idem a Vis ili u Drvenik,Novu Godinu dočekat opuštenog mozga!Ribetina,crno vino,i muzika uživo i to je to

small
02.11.08, 17:25
Moj prijedlog - pred granapom. :t: ramo
ovo je dogovoreno!!
to je to šta mi treba
samo reci ispred kojeg

zvjerki
03.11.08, 13:44
Skupo, 2700 po osobi za 31.12. - 4. 1. - to je još ok cijena za 5 dana, ali je za svaki dan manje samo 100 kn manje, pa 31.12 do 2.1. ispadne 2500, za nas dvoje 5000, a tjedan dana skijanja 700 eur. Jebiga, nije neka matematika. A nemrem ostat do 4.
Dalmacija mi daleko, nemam volje za buretinu po zimi, a u BIH teško, naime, pokušavam svakako izbjeći cajke i sevdalinke, to doživjeh lani i u domaćem restoranu, došlo mi da plačem još u 11 navečer.

alguna
09.11.08, 14:09
Ništa ne planiram... :kava:

onem
09.11.08, 16:03
ja i moja ekipica planiramo otić u liku, iznajmit kolibicu u snigu i uživat par dana... a da probaš nešto tako, ekipno?

madi
09.11.08, 19:53
gorski kotar...bjelolasica...velebno Baške Oštarije...ili caffe bar koji a onda na trg

zvjerki
11.11.08, 14:31
gorski kotar...bjelolasica...velebno Baške Oštarije...ili caffe bar koji a onda na trg
Lokacije super, samo koji restoran, smještaj i sl.? Nisam tip od dočeka nove na trgu, u najbolju ruku se smrzneš ko ona stvar, a što se birtija tiče to možeš svake subote.

Ekipa u kolibi isto može i bilo koji drugi vikend.
Kućne tulume ne podnosim još od studentskih dana

madi
12.11.08, 09:04
imaš jako lijepi hotel velebno na baškim oštarijama stvarno je IN ima dosta ljudi a kapacitet sale je cca.200 ljudi a hotel nekakvih 100 tako da je stvarno super, a imaš i gorski kotar Begovo Razdolje koje je isto super odi malo na stranice turističkih zajednica pa vidi koju od regija bi htio i tamo imaš također smještaj pa se malo raspitaj ja osobno preferiram manje intimnije hotele mozdra čak i obiteljske panione toga ti je istra prepuna...
:t:

zvjerki
12.11.08, 17:19
imaš jako lijepi hotel velebno na baškim oštarijama stvarno je IN ima dosta ljudi a kapacitet sale je cca.200 ljudi a hotel nekakvih 100 tako da je stvarno super, a imaš i gorski kotar Begovo Razdolje koje je isto super odi malo na stranice turističkih zajednica pa vidi koju od regija bi htio i tamo imaš također smještaj pa se malo raspitaj ja osobno preferiram manje intimnije hotele mozdra čak i obiteljske panione toga ti je istra prepuna...
:t:

Veeeeliko hvala. Pogledala, poslala mailove, pa ćemo vidjet. Jbg, za takve stvari moraš znati, nemreš nabost ako ti neko ne kaže.

sexy lady
16.11.08, 23:01
BICE NEKI DOBAR LOKAL;UZ DOBRU MUZIKU;KLOPU I FINO DRUSTVO::

kutije
18.11.08, 09:33
Lokacije super, samo koji restoran, smještaj i sl.? Nisam tip od dočeka nove na trgu, u najbolju ruku se smrzneš ko ona stvar, a što se birtija tiče to možeš svake subote.

Ekipa u kolibi isto može i bilo koji drugi vikend.
Kućne tulume ne podnosim još od studentskih dana

A sta ti jos ostane, nova na sejsele, skok padobranon u ponoc? :zubo:

Ja san prosle dvi nove godine sprovea takorec doma.
Nije to ni tako lose.Ove godine picin u bratislavu,:joja: :alkos:

zvjerki
18.11.08, 09:51
E pa to te ja i pitam. Samo tražim dobar restoran, normalnu muziku i možda mrvicu romantike. Al Baške Oštarije i Begovo Razdolje zbilja super lokacije, nešto će se ubost.

madi
18.11.08, 12:51
2-dnevni aranžman za dvije osobe uključuje: cijena 1.881,00kn

30.12. rani check-in već od 12:00 sati uz piće dobrodošlice
Polupansion (noćenje u Comfort sobama s bogatim buffet doručkom, a la carte večeru 30.12.)
Neograničeno korištenje fitnessa, saune i relax zone Wellness centra Phoenix
Svečanu novogodišnju večer za dvije osobe uz bend STIL
Kasni check-out (do 16 sati)
nekakv hotel u Zg Sesvete mislim da je Phenix ovo sam dobila na e-mail

kutije
18.11.08, 14:20
CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 1.499,00kn (Hotel Adonis***, izvan centra, dvokrevetne sobe)

CIJENA UKLJUČUJE:
Prijevoz autobusom visoke turističke kategorije, Smještaj u Bratislavi u hotel Adonis *** - 1/2, 1/3 TWC na bazi 3 noćenja s doručkom švedski stol, razgled Bratislave i okolice u pratnji vodiča, te pratnja tokom cijelog putovanja

NIKITA_ST
20.11.08, 02:57
ajde na kupres, u hotel, tamo ti ima masu ljudi, doduše iz dalmacije, al ti bude dobro, u hotelu ti je organiziran doček, uživo muzika...

e baš to mi je u planu ove godine,al obično kad planiram onda propadne:auch:

onem
29.11.08, 22:44
e baš to mi je u planu ove godine,al obično kad planiram onda propadne:auch:
e meni ista stvar... mislili do like/gorskog kotara, kad niko ništa ne traži, a ja gledala i gulp ništa ne mogu naći...:auch:

Ivano
30.11.08, 05:52
Doček Nove godine
http://odmor.org/portal/index.php?name=coppermine&file=thumbnails&album=23, 280 kn po osobi, uključuje dvije večere, piće dobrodošlice, ciganska glazba

smještaj
http://www.knezevi-vinogradi.hr/smjestajni-kapaciteti-seoska-gospodarstva/, mi smo dobili za 190 kn po osobi u dvokrevetnim sobama, cijena uključuje nočenje i doručak

NIKITA_ST
30.11.08, 11:12
e meni ista stvar... mislili do like/gorskog kotara, kad niko ništa ne traži, a ja gledala i gulp ništa ne mogu naći...:auch:

i ja sam jedva našla...pokušaj zvati u hotel Kripton(googlaj,ima broj,da sad ne tražim),46 eura po osobi,ali uključeno je sve+doček i jedi koliko želiš:zubo:

piće se naravno plača:rofl:srića da me brzo lupi:zubo:

ima i jacuzzi i wellnes....idem tri dana,jedva čekam:cheer:

vjeko007
08.12.08, 16:31
Nemam takvih briga radim, znaći nema alkohola ni petardi doćek za 10 a lova u džepu.

agathaa
09.12.08, 11:02
ja sam u rijeci..bonaviji:cerek: