PDA

View Full Version : Apel proizvođačima majci

puknuti
25.09.08, 17:30
... dakle apeliram na sve koji ili misle prizvoditi majce nek etiketu sašiju sebi na guzicu ili istu bace u 3 pizde materine jer sam si odstranjivanjem tog sranja upravo upropastio novu majcu .
Da ne govorim o tome kako me cijeli dan glođe po boku .. možda sam i prištice dobio ali o tome na zdravlju .
Usput da mi netko objasni koje 3p materine to šivaju tamo ,konkretno na ovoj piše" made in bangladesh" i to velikim slovima kao da su svi coravio ko ja ,ili je to majca za corave?
Kaj mene boli ona stvar od kuda je .
Na kraju vidim kako je sad moderno imati šavove i etikete izvana , pa kaj ja mogu kad se ne mogu kupit takvu majcu .
Glođe te režijama ,politikom ,porezom e pa majcom me više nece cak !...
Ubuduce nosim škare u trgovinu pa ako sjebem rez uzimam druge , može Mr. Bean tako mogu i ja .

NIKITA_ST
26.09.08, 11:14
... dakle apeliram na sve koji ili misle prizvoditi majce nek etiketu sašiju sebi na guzicu ili istu bace u 3 pizde materine jer sam si odstranjivanjem tog sranja upravo upropastio novu majcu .
Da ne govorim o tome kako me cijeli dan glođe po boku .. možda sam i prištice dobio ali o tome na zdravlju .
Usput da mi netko objasni koje 3p materine to šivaju tamo ,konkretno na ovoj piše" made in bangladesh" i to velikim slovima kao da su svi coravio ko ja ,ili je to majca za corave?
Na kraju vidim kako je sad moderno imati šavove i etikete izvana , pa kaj ja mogu kad se ne mogu kupit takvu majcu .
Ubuduce nosim škare u trgovinu pa ako sjebem rez uzimam druge , može Mr. Bean tako mogu i ja .

Imaš ti pravo,smrt etiketama:rofl:

Najviše me nervira kad na dičije majce stave one debele etikete sa oštrim rubovima(za ne falit:auch:),a etiketa veličine ko pola majce:a:

ja to odma po kratkom postupku,odrižem i nema više:zubo:

Ivano
26.09.08, 16:26
ili bar neka etikete prave od mekših materijala

NIKITA_ST
26.09.08, 17:26
ili bar neka etikete prave od mekših materijala

tako je jube:kiss:

zbozic
02.10.08, 09:38
A najgore su one ispod kragne, kratke i oštre.

Pure Evil
30.10.08, 20:57

i sam imadoh istih i sličnih problema sa etiketama zakačenim na majicu
i to s unutarnje strane :s:
jebote, narasli čirevi ko gomolji od deranja deklaracije od kožu :s:

Bicko
30.10.08, 21:00

gazda kupuj majice u konzumu :rofl::rofl::lol::lol:

OT ovo s etiketama je stvarno za popizdit :down:

small
31.10.08, 18:59
a da je napravit veliku etiketu s rukavima, pa na nju sašit malu, malu majicu??

tonka
31.10.08, 19:02

a vi niste čuli za škare :misli: :a:

Matbur
14.11.08, 00:15
U china shop-u majice bez etiketa :)

debelguza
14.11.08, 15:43
u najbolje mi je kad ju malo spržim s peglom(etiketu),pa me onda ubija dok ju ne odsječem
Da ne reklamiram,ali beneton majice imaju ogavno velike etikete:s: