View Full Version : Zašto se žene ne mogu kontrolirati kad se napale?
Imo sam prilike vidjet i doživjet par puta neš' tako'....
Bo'me, kad ju je rajka zasvrb'la ošlo je sve u pičku maternu...
nema više tabua...
nema više srama....
samo kita pred očima :rofl:
:cacka:
Koja je u biti poanta tvog pitanja?
imported_Pure Evil
29.10.06, 10:37
zaš se ne morete kontrolirat?
zaš se ne morete kontrolirat?
mislim da je vrlo bitno istaknuti da nije u pitanju 'nemogucnost' nekontroliranja, vec jednostavno izbor.. znaci 'ne zelimo' se kontrolirati. :cacka:
Zasto se nebi mogla kontrolisati?
Nismo sve iste.
Mademoiselle_
29.10.06, 23:10
Mozemo,ali necemo.
Zasto bi se kontrolirale? :corn:
Jebem vas ja, ono, napalite se usred noći, počinjete hvatati da biste se jebavale, i šta se desi? Hoćete da vas jebemo, a vi samo da ležite.
Mrš. Ako se hoćeš jebati idi gore, meni nije problem da se digne, ionako je non-stop gore. Ali ne, ona hoće biti jebavana...
Opet mrš!
Jebene ste vi kad se hoćete sexati, ful jebene.
Ne zante di je granica, sve za sex, sex ni za sve...
Jebem vas ja, ono, napalite se usred noći, počinjete hvatati da biste se jebavale, i šta se desi? Hoćete da vas jebemo, a vi samo da ležite.
Mrš. Ako se hoćeš jebati idi gore, meni nije problem da se digne, ionako je non-stop gore. Ali ne, ona hoće biti jebavana...
Opet mrš!
Kako koja
Jebene ste vi kad se hoćete sexati, ful jebene.
Ne znate di je granica, sve za sex, sex ni za sve...
Da, i? :corn:
Istina je, kad mene uvati nema kontrole ali ne zato što ne mogu se kontrolirati nego zato što neću. Zašto bi se ja raspravljala o tome - ako oću, oću i gotovo...:kava: Obožavam te trenutke...
ali ne zato što ne mogu se kontrolirati nego zato što neću. .
:t:
AmADin_gospo
10.09.07, 14:51
Istina je, kad mene uvati nema kontrole ali ne zato što ne mogu se kontrolirati nego zato što neću. Zašto bi se ja raspravljala o tome - ako oću, oću i gotovo...:kava: Obožavam te trenutke...
pa se pofukate ko zečiči.. :zubo:
Cili smo namještaj rasčepili...:zubo:
:s: ...nemojte se kontrolirati, please!!!! :t: