View Full Version : Školski kutak - pomoć ili rasprave (učenje, testovi, razmjena iskustava...)
Jedna mudra iz spomenara :zubo:: Od koljevke pa do groba najljepše je... školsko doba :zubo::cerek:
Kutak za školarce - pomoć ili rasprave u vezi škole ili nastave (učenje, testovi, razmjena iskustava...) :kiss:
Mademoiselle_
30.03.08, 18:04
Dakle,mene zanima kako vi svercate:zubo:
Jeste li ikad probali s bubom u uhu?
Zadnji put sam svercala s folijom,i proslo je odlicno:t:
Moderatorska napomena:
Draga i nadasve poštovana Adminice Maco! :zubo:
Molim vas da se izjanite što ste točno mislili u vezi švercanja, da bi se lakše razjasnila cjelokupna siruacija, te da bi i drugi forumaši (:zubo:) mogli sudjelovati u ovoj raspravi :s:
Unaprijed hvala, dijana26, moderatorica :zubo::cerek:
Mademoiselle_
30.03.08, 19:01
Procitaj ponovo,ja sam se izjasnila...
Moderatorska napomena:
Jesam skužila sam ja odmah, ali pitanje je hoće li se drugi truditi :s:
Uglavnom, uvažena Adminica je mislila na šalabaktere ili ti ga varanje na testovima i slično :zubo:
Mademoiselle_
30.03.08, 19:44
Zasto kompliciras stvari?
OT
Također sam svercala sa knjizicom:smile:
dali netko možda ima besplatne knjige za 4 razred osnovne škole i 3 srednje smijer rukovoditelj samohodnih građevinskih strojeva.-Škola na Svetom duhu.
i takvi koji su se švercali čitavo vrijeme poslije vole jako puno pametovati, misle tobože da nešto znaju ali zapravo ne znaju koliko malo znaju
ne volim ništa što ne mogu pojest, spalit, poderat, sakrit, bacit i reć da nije moje
uvijek imam papiriće, zalijepljene sa selotejpom (da ne šuškaju) i od tuda prepisujem, kad vidim da na papiru ništa nema, stavim ga u svoju torbu - sustav eliminacije nepotrebnog :smile: