PDA

View Full Version : Školski kutak - pomoć ili rasprave (učenje, testovi, razmjena iskustava...)

dijana26
30.03.08, 15:41
Jedna mudra iz spomenara :zubo:: Od koljevke pa do groba najljepše je... školsko doba :zubo::cerek:

Kutak za školarce - pomoć ili rasprave u vezi škole ili nastave (učenje, testovi, razmjena iskustava...) :kiss:

Mademoiselle_
30.03.08, 18:04
Dakle,mene zanima kako vi svercate:zubo:

Jeste li ikad probali s bubom u uhu?

Zadnji put sam svercala s folijom,i proslo je odlicno:t:

dijana26
30.03.08, 18:54

Moderatorska napomena:

Draga i nadasve poštovana Adminice Maco! :zubo:

Molim vas da se izjanite što ste točno mislili u vezi švercanja, da bi se lakše razjasnila cjelokupna siruacija, te da bi i drugi forumaši (:zubo:) mogli sudjelovati u ovoj raspravi :s:

Unaprijed hvala, dijana26, moderatorica :zubo::cerek:

Mademoiselle_
30.03.08, 19:01
Procitaj ponovo,ja sam se izjasnila...

dijana26
30.03.08, 19:41
Moderatorska napomena:
Jesam skužila sam ja odmah, ali pitanje je hoće li se drugi truditi :s:

Uglavnom, uvažena Adminica je mislila na šalabaktere ili ti ga varanje na testovima i slično :zubo:

Mademoiselle_
30.03.08, 19:44
Zasto kompliciras stvari?

OT
Također sam svercala sa knjizicom:smile:

ori-gigi
21.07.09, 20:26
dali netko možda ima besplatne knjige za 4 razred osnovne škole i 3 srednje smijer rukovoditelj samohodnih građevinskih strojeva.-Škola na Svetom duhu.

Borko
09.09.09, 12:09
i takvi koji su se švercali čitavo vrijeme poslije vole jako puno pametovati, misle tobože da nešto znaju ali zapravo ne znaju koliko malo znaju

Mrs. T
09.09.09, 16:05

ne volim ništa što ne mogu pojest, spalit, poderat, sakrit, bacit i reć da nije moje

uvijek imam papiriće, zalijepljene sa selotejpom (da ne šuškaju) i od tuda prepisujem, kad vidim da na papiru ništa nema, stavim ga u svoju torbu - sustav eliminacije nepotrebnog :smile: