PDA

View Full Version : Silovanje? Ne hvala!

Odraz
22.03.07, 15:05
Zubatim umetkom protiv silovanja
http://www.net.hr/2007/03/21/0080007.17.jpg
Nazubljeni vaginalni umetak koji sprečava silovanje uskoro izlazi na tržište. Reakcije su burne, neki ga čak smatraju izrazom krajnje mržnje prema muškarcima.

Nakon više mjeseci iščekivanja, izum koji bi trebao zaštititi žene u slučaju silovanja uskoro bi se trebao naći na tržištu.

Riječ je o napravi u obliku kondoma, sa zubacima s unutarnje strane, koji bi penetraciju nasilniku trebao učiniti iznimno bolnom.

Proizvod pod imenom Rapex izumila je prije sedam godina Sonnet Ehlers i morao je čekati godinama da bude priznat i plasiran na tržište.

Njen patent izazvao je burne reakcije diljem svijeta. Naime, unutrašnjost Rapexa ima zube poput ribljih, koji prilikom penetracije "zagrizu" penis, pa neki smatraju da je ovo srednjovjekovni uređaj nastao iz čiste mržnje prema muškarcima.

No drugi, koji su u većini, svjesni su da je silovanje iznimno nasilan čin i da je takav način obrane i zastrašivanja potencijalnih silovatelja potreban, pa zato pozdravljaju ovaj izum, koji će milijunima Južnoafrikanki pomoći da se oslobode straha od silovanja, prenosi Večernji list (http://www.vecernji.hr/newsroom/zanimljivosti/765625/index.do).

AmADin_gospo
22.03.07, 15:42
mala digresija, on ga može lako pristaviti, al je vađenje problem, jer se onda šiljci zabiju u čunu..

nego mene ovo interesuje, zar svaki, hajd recimo "normalan silovatelj", neče prvo pogledat ženi među noge i ako vidi da joj iz pice viri komad plastike, izvuč ga i oderat je!?!!!

koja je onda svrha ovog zubatog sranja???

Odraz
22.03.07, 15:46
Jer žene kada su npr. silovane, baš gledao na tv-u nije da ih ovaj najprije ispipa.
Nego jednostavno pokušava mobilizirati ženu, onda je zgrabi i pošto se ona svejedno otima nema šta provjeravati nego gurne.
I tako da ta stvarčica po meni dobro dođe.

AmADin_gospo
22.03.07, 17:03
newznam za njih, al ja volim prvo da stavim prst da provjerim vlažnost i temperaturu pa tek onda ga pristavim :zubo:

Buba
22.03.07, 18:49
A sta ako silovatelj ima recimo noz ili pistolj pa ga onako razjaren i upotrijebi nakon sto shvati sto mu se dogadja? :a:

chupava&dlakava
22.03.07, 19:21
zamoli te da mu pridržiš gan, dok on skokne do najbliže ambulante :mig:

mona
23.03.07, 00:14
pa tehnicki, ako lik penetrira protiv volje zene, vec je silovanje. sad, da l u slijedecem trenutku/ pomaku biva ugrizen ili ne, druga je stvar- kao da je to vise neka lekcija da drugi put razmisli prije nego nasrne. je l zena cija piip ga je ugrizla silovana? po meni, je.

Ramzes
23.03.07, 14:38
Ja bih u tu spravu dodao i jedan žilet poprijeko. Oni zubići mi nisu baš uvjerljivi.:smile:

KCN
23.03.07, 18:02
pa tehnicki, ako lik penetrira protiv volje zene, vec je silovanje
nije točno
dovoljan je samo kontakt genitalija, ne mora doći do penetracije
e pa ako je do kontakta došlo protiv volje žene (ili muškarca jel), radi se o silovanju

(pisala seminar o tome na faksu

:kava: )

mona
23.03.07, 18:40
nije točno
dovoljan je samo kontakt genitalija, ne mora doći do penetracije
e pa ako je do kontakta došlo protiv volje žene (ili muškarca jel), radi se o silovanju

(pisala seminar o tome na faksu

:kava: )eto, jos manje je potrebno. i kako onda ovo zubalo sprecava silovanje? :misli:

KCN
23.03.07, 18:44
eventualno kao strah prije samog pokušaja ali brijem da od toga ništa

Anabela
23.03.07, 20:16
jedino riješenje je da ugradimo mobilni penis a da mi samo znamo da nije pravi pa kad stane da se prene

Ramzes
23.03.07, 20:22
Mene ono čudo ne bi preplašilo ... imao sam jednu sa onakvim zubima.:smile:

Buba
23.03.07, 20:43
A jos zamisli da si moras staviti umetak svaki put kad ides van....Kao u slucaju...Nije prakticno. Osim ako ne zivis u Juznoj Africi....:a:

Mislim da bi se svaka zena od rane dobi trebala nauciti samoobrani a mozda cak i borilackoj vjestini.
Oruzje bilo kakve vrste nije preporucljivo nositi jer je to ilegalno a i radi mogucnosti da napadac upotrijebi to isto oruzje na zrtvi (kaze policija u UK).

white_tattoo
24.03.07, 01:05
. Naime, unutrašnjost Rapexa ima zube poput ribljih, koji prilikom penetracije "zagrizu" penis,

da, pa te onda silovatelj ne samo siluje, nego te jos i ubije jer
a) uzasno ga boli i poludi
b) ne moze ga izvuci jer su mu se zupci zapiknuli
c) kazni te sto nisi prohodna
:arc: mislim da nije bas doradjen taj izum

Odraz
24.03.07, 09:28
Vjeruj da dokle ovaj skuži šta mu je na kiti ima žena vremena pobjeći i to daleko.
A preporučljivo je da ima "Shocker" kod sebe ili bar pepersprej, bar da koliko toliko bude sigurnija.

Odraz
24.03.07, 11:04
Pištolj.

http://www.softair.it/images/prove/pistole/MARUI%20DESERT%20EAGLE%20CS%20foto1.jpg

Anabela
24.03.07, 11:17
njami

di da ga stavim?

Odraz
24.03.07, 11:19
Pa unutra umjesto onog čuda gore

Mrs. T
24.03.07, 14:57
pa budući da su južnoafrikanke i mnoge druge žene u najviše slučajeva nemoćene prilikom silovanja jer kao što to i ide, zgrabi ženu i na bilo koji način joj ne da da se pomakne i nije mu na pameti da malo gura prste i tome slično, već da ju poje*, ova stvarčica mislim da je funkcionalna...

ako ništa drugo barem će sama misao da nešto takvo da postoji na tržištu, silovatelje odbiti od pokušaja, valjda...

a kad smo kod tih "zuba" ma što se tiće silovanja, neka ostane i bez cjelog, te ove izjave da je to "mržnja prema muškarcima" su smješne...

white_tattoo
04.04.07, 15:04
ako ništa drugo barem će sama misao da nešto takvo da postoji na tržištu, silovatelje odbiti od pokušaja, valjda...
...
mislim da takve ljude nista ne moze odvratiti od takvog ponasanja, a posebno ne "mogucnost da ona ima nesto" o cemu vecina njih nema ni pojma (kao ni mi ovdje na forumu dok nismo saznali..

a kad smo kod tih "zuba" ma što se tiće silovanja, neka ostane i bez cjelog, te ove izjave da je to "mržnja prema muškarcima" su smješne...
slazem se!!

Zigi
04.09.07, 10:34
Ne razumin, što bi mi sad žene trebale to stalno nositi izmedju nogu.... :misli:

Nisam poludila!:f:

nightmareweaver
01.02.08, 00:38
mala digresija, on ga može lako pristaviti, al je vađenje problem, jer se onda šiljci zabiju u čunu..

nego mene ovo interesuje, zar svaki, hajd recimo "normalan silovatelj", neče prvo pogledat ženi među noge i ako vidi da joj iz pice viri komad plastike, izvuč ga i oderat je!?!!!

koja je onda svrha ovog zubatog sranja???

Slažem se. Jednako kao što će žene znati da je ta stvarčica u prodaji znat će i potencijalni silovatelji i sve se onda svodi na "Oprez je majka mudrosti" i dalje znamo... A osim toga...hm...kakva bi bila frajerova reakcija da se stvarno ozlijedi? Možda i malkice agresivnija negoli bi bila inače? Ta naprava nikako ne rješava problem, samo otvara nove.

nightmareweaver
01.02.08, 00:39
Pištolj.

http://www.softair.it/images/prove/pistole/MARUI%20DESERT%20EAGLE%20CS%20foto1.jpg
E... to je već puno bolje rješenje.:t:

ada
01.02.08, 15:52
..a možda da se sa "grizilicom" prodaje i beđ?!.. pa onda grizilicu instaliraš (il ne!), a natakneš beđ "PAZI GRIZEM" ..i lepo su svi upozoreni!:look:

A da takve sprave trebaju - trebaju! ..dokle god ima neandrtalaca i bolesnika koji misle da sve mogu zato što su jači:a:

BlackoutLady
06.02.08, 22:40
ma hebeš to sve...trebala bi svaka žena fino koja se osjeća ugroženom,nosit sa sobom nož,pištolj ili šta već je spremna upotrijebiti,i da se fino,elegantno obrani,ako ništa drugo,barem da mu koljena fino propuca,pa onda lagano u jaja par puta s cipelicom i to je to...
sta se mene tiče,neka,nek i ostane bez "alata",taj koji je toliko jadan da mora silovati i uništavati živote žena i njenih bližnjih,samo zato jer je bolestan i ne moze si nac za pojebat ko svaki normalan covjek....
nek naprave spravicu koja mu odmah pimpeka odreže,CAP, cim ga stavi,tako ce zena moci pobjeci,a "ostatak" nek izvadi i zabije mu ga u usta...hehehe:smile:

britak
09.02.08, 20:25
Ja sam za...ali samo da se "upeca" onaj ko oće jebat na silu...al ne da to postane oružje osvete Vas žena...e onda!!!:auch:

mayllage
04.03.08, 18:31
po svemu pročitanom, meni se čini najbolja opcija ostati doma uz internet, tek tu i tamo s čežnjom promatrat vanjski svijet uz uzdah jer nikad neću naoštrit...hm, zube.

zazuii
09.03.08, 10:10
radi na principu udice !

Kotacic
09.03.08, 10:40
pa kaj ti nikud bez njega ne ideš?

OT
vrlo zgodna stvarčica,pitanje je samo kak se to drži u p..i da samo ne ode dublje,ili postoje brojevi tj.veličine?:zubo:

mike
09.03.08, 15:21
kad ga lola zavuče u tu zubatu napravu (vršku) nema problema s vađenjem, jer kad krene u rikverc, vrška s njegovim debelim uljezom izađe iz mica mace... i njemu onda čuna splasne i vrška ispadne... niš koristi :down:

Najbolje umetnuti neke škare da odma odrežu nepozvanog uljeza :zubo: pa nek onda tura mami svojoj :joja:

Mademoiselle_
09.03.08, 15:28
Tema je ocisena od offtopica,a tko dalje nastavi dobit ce karton.

Kotacic
09.03.08, 15:36
to je zgodna stvarčica i vjerojatno bi se pokazala korisna u slučaju silovanja,ali mislim da žene ipak to neće upotrebljavat nego će i dalje primjenjivat dobro poznate tehnike spašavanja kao što je suzavac,vrištanje i sl.

Seljačić
09.03.08, 15:38
to je zgodna stvarčica i vjerojatno bi se pokazala korisna u slučaju silovanja,ali mislim da žene ipak to neće upotrebljavat nego će i dalje primjenjivat dobro poznate tehnike spašavanja kao što je suzavac,vrištanje i sl.
Točno tako,slažem se.:t:
I ja isto mislim da je dosta zgodna i da kita može da nastrada:a:
Ali isto baš ne vjerujem da će to neko upotrebljavati?:joja:

cyberundertaker
10.03.08, 01:06
a sta ako lik gurne kitu u dupe??? to svaka zenska treba imat 2 komada. trebali bi ih prodavat u paru....

speed15262
17.03.08, 15:21
po tvom znaci treba joj jos jedan za .... zar ne.
Ovo je samo da ne zatrudni.

hereticST
17.03.08, 15:26
komedija. Triba stavit i bodljikavu žicu?

Ko oće silovat prvo će joj maknit tu plastiku i silovat. Ne siluje je jelen lopatar, nego čovik koji to može lako izvadit

easy
17.03.08, 15:58
http://img136.imageshack.us/img136/3959/pojasnevinosti2mh5.jpg

onda je najbolji ovaj starinski pojas

speed15262
17.03.08, 16:09
Suzavac je zakon za ovakve slučajeve!!!
:burned:

speed15262
24.03.08, 22:30
Ajde siluj ako smiješ!!!!
http://www.livingbeautifulradio.com/july26big.jpg