View Full Version : Kladionica,tipovanje,dojave,sigurice....
DocHoliday
14.01.08, 22:50
Dragi moji seljaci,ajde da probamo da uzmemo koliko toliko parica na kladionicama.Javljajte se sa svojim saznanjima,dojavama i analizama.mogu vam reci da sam ja poprilicne pare uzeo na kladionici,mada ona stara narodna kaze zajedno smo jaci.ajmo sad da se udruzimo zajedno pa da iskombinujemo nesto...a ja za vikend spremam dobitni za sve!!pa eto gledajte,prepisujte,dodajte,kritikujte,hvalite,:joja:
Mademoiselle_
31.01.08, 19:05
:rofl:
Mora da je osvojio strasne novce,pa zaboravio na seljake:lol:
hahahaha:lol::zubo: :rofl:
ima neko neki predlog za bundes ligu sutra
stavi sve pare na Dortmund, sigurno dobiva!
pa di je taj dobitni???
sigurno smišlja kombinacije pa nema vremena:smile:
:rofl:
Mora da je osvojio strasne novce,pa zaboravio na seljake:lol:
Haha, zahvaljuem na ovoj sali ^^
Uljepsala mi dan!!
Ak netko zeli kupiti sistem s kojim sam ja uspio dvije godine zivjeti na racun kladionice, nek se javi...nacin klađenja je provjeren...ja sam pao zato sto se nisam drzao pravila i pohlepa me pokvarila...inace je nacin s kojim se ne gubi...ako igras po pravilima...ja nisam i sada da bih krenuo iz pocetka trebam lovu...tko je ima puno, imat ce je vise...garantirano. I da 3000kn trazim...lud jesam, al kladu podero sam...
Hoćeš li cash ili preko kreditne kartice?
Ak netko zeli kupiti sistem s kojim sam ja uspio dvije godine zivjeti na racun kladionice, nek se javi...nacin klađenja je provjeren...ja sam pao zato sto se nisam drzao pravila i pohlepa me pokvarila...inace je nacin s kojim se ne gubi...ako igras po pravilima...ja nisam i sada da bih krenuo iz pocetka trebam lovu...tko je ima puno, imat ce je vise...garantirano. I da 3000kn trazim...lud jesam, al kladu podero sam...
:a: :a: :auch:
jesi skroman
Hmm...pa da skroman iznos, čitam danas tamo neki profesor na profesor.bloger.hr prica kao je on završio matematički fakultet i kako je tom svojom vjestinom dosao do sistema kojim se ne gubi lova...a coece, ja studiram agronomiju pa sam sam pronasao rjesenje i to bez programa, sve je u glavi...
Ma kreditna moze...hehe...idem napisati sistem i neka pravila...da bude u pripravnosti jer nemam namjeru nikoga za*bat...
Zadar - Hajduk : x2
subota.
ako zadar ne iznenadi..
Nekako san siguran ovi put u bile.
SIGURNA DOJAVA:LIVERPUL-CHELSI
AKO NEBU NERJEŠENO NEKO BU POBJEDIL:lol::lol::lol::lol:
Na ovim gore parovima sigurno ne gubim ,a za dalje cemo vidjeti .
Ovu temu ćemo zatvoriti, pa kad se uozbiljite i pojavi se prava ekipa koju interesira klađenje slobodno otvorite novu.